Voordeuren

De voordeur is heel bepalend voor het gezicht van uw woning. Hij moet passen bij de bouwstijl en jouw persoonlijke smaak. Maar hij moet ook solide zijn en zorgen dat u uw veilig kunt voelen. Gelukkig biedt Albo volop keuze in sfeer, kwaliteit en vakmanschap.

Voordeuren van 100% duurzaam hardhout gecombineerd met Tricoya panelen. Robuust opgelegd lijstwerk en mooie hoge weldorpels geven een extra uitstraling.

Is uw woning nog niet inbraakproof? Kies dan ook voor veiligheidsbeslag van Albo Deuren! Gemaakt van hoogwaardig materiaal, SKG gekeurd (inbraakwerend) en draagt bij aan Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging beschermt de cilinder tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern!

Albo ++: montage-gereed voor gemak en langere levensduur
Voor een uitgebreide garantie kunnen Albo hardhouten buitendeuren geleverd worden in Albo ++ uitvoering. Deze buitendeuren worden in de fabriek exact op maat gemaakt, inclusief alle noodzakelijke bewerkingen en 2K afgelakt. Géén bewerkingen meer op het werk, de fabrieksmatig aangebrachte bescherming blijft in tact. Duurzaam Hardhouten deuren zijn ook leverbaar met FSC® of
PEFC keurmerk.

Voordeur industrieel afhangen
Voordeur afhangen