Voorzorgmaatregelen bij een verhuizing: Dit is wat je moet doen!

Blog verhuizen

Verhuizen zou voor iedereen een feest moeten zijn. Toch blijkt er bij een verhuizing nogal wat op u af te komen en staat u lang niet overal bij stil. Wij begrijpen dat de beveiliging van uw nieuwe stulpje niet bovenaan uw to do lijst staat, maar leggen uit waarom dit juist wel een essentieel onderdeel van uw verhuisplan zou moeten zijn. Speciaal voor u hebben we, in samenwerking met LOXUP, een handig stappenplan samengesteld.

Stap 1: Vervang direct de cilinders

Uit onderzoek blijkt dat bij de sleuteloverdracht lang niet alle sleutels ingeleverd worden. U heeft dus geen idee wie er allemaal in het bezit is van een sleutel van uw nieuwe woning. Vervang daarom direct de cilinders van uw buitendeuren! Wij adviseren u graag in staan voor u klaar u hierbij te helpen.

Bron: Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken

Stap 2: Grip op uw sleutelbeheer

Onthoud goed aan wie u de sleutels van uw nieuwe woning geeft en leen ze alleen uit aan mensen die u vertrouwt. Een sleutel is eenvoudig gekopieerd! Liever uw voordeur openen zonder sleutel? Ontdek de mogelijkheden, zoals een mechanisch slot met vingerscan.

Stap 3: Plan een LOXUP beveiligingscheck aan huis

Het is altijd goed om, zeker in het geval van een nieuwe woning, met een kritische blik naar de kwaliteit van het hang- en sluitwerk te kijken. Uw buitendeuren van gloednieuwe cilinders en sleutels voorzien terwijl de sloten aan alle kanten rammelen, heeft geen zin.

Tip: Plan een LOXUP beveiligingscheck aan huis, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw droomhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *