Deuren laten afhangen in Bodegraven

Heeft u een houten buitendeur die in slechte staat is, of zit er nog geen veilig SKG slot op uw deuren en ramen? Dan is een nieuwe deur installeren en laten afhangen door middel van onze hulp een goed idee! In dit artikel beantwoorden wij al uw vragen omtrent dit onderwerp.

Wanneer moet u uw deur laten afhangen?

In welke omstandigheden laat je een nieuwe deur leveren en afhangen? Hieronder hebben wij voor u op een rijtje gezet wanneer u uw deur moet laten afhangen:

  • Wanneer uw buitendeur in een slechte staat is, bijvoorbeeld kromgetrokken of verrot.
  • Wanneer er geen veilig SKG hang en sluitwerk op uw buitendeur is gemonteerd (wanneer dit systeem gemonteerd is bij zowel ramen als deuren, neemt de kans op inbraak aanzienlijk af).
  • Wanneer uw buitendeur tocht.
  • Wanneer u uw binnendeuren niet meer vindt passen in het huidige interieur.

Wanneer een deur niet goed hangt, kan het voorkomen dat de deur slecht sluit door het slot. Hierdoor loopt de bediening van het slot vaak moeilijk. Ook kan voorkomen dat deur klemt en lastig open of dicht te krijgen is of krom is getrokken. In dat geval kunt u ook kiezen voor een meerpuntssluiting.

Inbraakpreventie Van Boven levert en monteert deuren waar garantie op verkregen wordt. Op binnendeuren 12 jaar fabrieksgarantie en buitendeuren 6 jaar fabrieksgarantie.

Wat gebruikt Inbraakpreventie Van Boven om een deur af te hangen?

Wanneer wij een stompe binnen- of buitendeur afhangen, gebruiken wij speciale infrees mallen. Deze zorgen ervoor dat de scharnieren op exact de juiste maatvoering komen.

Daarnaast hebben wij altijd een stofzuiger bij ons. Het afhangen van de deur kan stof veroorzaken. Via de stofzuiger wordt alles meteen afgezogen, zodat uw woning niet onder het stof zit.

Kan iedereen zelf een deur afhangen?

Nee, de meeste mensen kunnen dit niet zelf. Toch zitten altijd wel een paar handige mensen tussen die dit wel kunnen. Echter raden wij het af dit zelf te doen. Dit om de volgende redenen:

U beschikt hoogstwaarschijnlijk niet over het juiste gereedschap, hierdoor kunt u de deur of het kozijn beschadigen. Daarnaast beschikken we over de professionele kenis die nodig is een deur af te hangen. Hierdoor weten we waar we op moeten letten om een deur goed aan te laten sluiten. We weten ook precies hoe zwaar de scharnieren moeten zijn en wat de juiste plaats is om deze te monteren.

Mocht u dit laatste zelf thuis verkeerd uitvoeren, kan de deur op een langere termijn gaan zakken en hierdoor zal de deur niet meer goed sluiten.

Soms zijn er ook opdek buitendeuren, deze komen vooral voor in oudere woningen. Deze deuren zijn simpelweg niet zelf veilig te krijgen. De sponning van het houten kozijn moet in dat geval dieper gefreesd worden, daarna wordt er een stompe deur ingehangen, die met goedgekeurd SKG hang- en sluitwerk afgemonteerd wordt.

Al met al kunt u beter uw deur door een vakman, bijvoorbeeld door een van de vakmannen van Inbraakpreventie Van Boven, af laten hangen dan door een timmerman of iemand die handig is. Dit voorkomt een hoop problemen.

Kunt u elke deur afhangen?

Ja, wij van Inbraakpreventie Van Boven kunnen iedere deur afhangen. Iedere houten buitendeur af laten hangen in alleen een houten kozijn, een stompe houten deur afhangen in een houten kozijn, een houten opdek binnendeur monteren in een houten kozijn of een metalen kozijn, alles is mogelijk.

Laat uw deur afhangen door een professional!

Hoe werkt het afhangen van deuren bij Inbraakpreventie Van Boven?

Wanneer u uw deur wil laten afhangen door ons bedrijf, ziet het proces er als volgt uit:

U informeert Inbraakpreventie Van Boven dat u een nieuwe deur wilt.

Wij maken gezamenlijk een afspraak om bij u langs te komen en we nemen de deuren catalogus mee. Aan de hand van de catalogus kunt u een deur uitzoeken met het benodigde hang en sluitwerk.

We geven altijd eerlijk en vrijblijvend advies omtrent sloten en deuren en bedieningsgemak. Wij geven aan of een bepaalde deur wel of niet mogelijk is in uw woning. De klant kan dan door middel van de juiste informatie een keuze maken. Daarnaast geven we advies over veiligheidsbeslag.

Zodra er een goede keus is gemaakt, nemen wij de sponningmaat op voor de juiste afmetingen van de deur. Daarnaast kijken wij naar de draairichting van de deur.

Vervolgens wordt er een offerte gemaakt. Hierin staat wat u in totaal gaat betalen (materiaal, arbeidsloon etc.).

Zodra u ons goedkeuring geeft, bestellen we de materialen. Wanneer de materialen binnen zijn, wordt er een afspraak gemaakt om de deur of deuren af te hangen.

Waarom deuren laten afhangen door Inbraakpreventie Van Boven?

Naast het afhangen van deuren biedt Inbraakpreventie Van Boven u ook advies over het voorkomen van inbraak. U wilt zich natuurlijk compleet veilig voelen in uw woning. Er zijn veel opties om te overwegen om uw huis zo veilig mogelijk te maken door Inbraakpreventie Van Boven. Uw voordelen zijn:

Topcijfers: De cijfers spreken voor zich. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, neemt de kans op inbraak af met 90%. Bovendien scoren wij een 9.1 onder onze klanten op de bekende review-website Kluswebsite.nl. Ontdek hier wat andere mensen van Van Boven Inbraakpreventie vinden.

Werkzaamheden: Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van meerpuntssluiting en veiligheidsbeslag tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot meerpuntssluitingen en speciale horren. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

Horren: Naast het bieden van inbraakpreventie en het vervangen van sloten plaatst Inbraakpreventie Van Boven ook horren en EasyClick systemen van Toppoint. Met het ruime aanbod aan raam- en deurhorren kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht, terwijl insecten en 90% van de pollen buiten de deur blijven. Alle op maat gemaakte horren zijn volledig naar uw wensen samen te stellen.

Betrouwbare partner: De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

PKVW: Inbraakpreventie van Boven voert werkzaamheden volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen uit. Wij zijn erkend Preventie Adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen en daar zijn we ontzettend trots op.

Contactgegevens

Nieuwsgierig naar onze professionele deur afhangen tips? Wilt u gratis en vrijblijvend advies? Neem dan gerust een keer contact met ons op en wij helpen u direct verder. Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Bodegraven, Reeuwijk, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31-6 149 307 66.

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
+31-6 149 307 66
KvK: 56753195