Achterdeuren

Terras- en tuindeuren zijn jouw verbinding met de wereld waar je geniet van het buitenleven. Ze zorgen voor licht enruimte in jouw woning. Kies jij voor een enkele deur of een deurstel? Voor maximale lichtinval of toch voor subtiele lijnen? In combinatie met veilig deurbeslag krijgt jouw woning de uitstraling en het veilige gevoel dat het verdient.

Kies jij voor deuren van duurzaam hardhout met stapeldorpels, een vlak paneel, bossing paneel of juist met groeven?
Jouw keuze bepaalt de uitstraling! (Standaard uitgevoerd in stapeldorpels)

Is jouw woning nog niet inbraakproof? Kies dan ook voor veiligheidsbeslag van Albo Deuren! Gemaakt van hoogwaardig materiaal, SKG gekeurd (inbraakwerend) en draagt bij aan Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging beschermt de cilinder tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern!

Albo ++: montage-gereed voor gemak en langere levensduur
Voor een uitgebreide garantie kunnen Albo hardhouten buitendeuren geleverd worden in Albo ++ uitvoering. Deze buitendeuren worden in de fabriek exact op maat gemaakt, inclusief alle noodzakelijke bewerkingen en 2K afgelakt. Géén bewerkingen meer op het werk, de fabrieksmatig aangebrachte bescherming blijft in tact. Duurzaam Hardhouten deuren zijn ook leverbaar met FSC® of PEFC keurmerk.

Weerstandsklasse WK 2
Roeden:                   Deuren met (kruis-) roeden worden standaard uitgevoerd met vaste roeden. Indien leverbaar met plakroedes of wienersprossen in
                                  glas dan uitsluitend met gemonteerd glas.

Garantie:                  (zie voorwaarden op www.albo.nl) Standaard: 6 jaar
Albo++:                     6 jaar
Albo++:                     All-in: 10 jaar

Achterdeur
Achterdeur afhangen