Deuren

Inhoudsopgave

Deurenspecialist van Albo

Bent u op zoek naar een moderne, klassieke of landelijke deur? Inbraakpreventie helpt u in het traject van het leveren tot en met de montage. Of het nu gaat om een binnendeur, voordeur of achterdeur wij bieden een ruim assortiment van Albo deuren aan. Naast het afhangen, zijn wij ook in staat om het kozijn te vervangen.

Over Albo
Met meer dan 35 jaar ervaring maakt Albo alle deuren in alle soorten en maten en voor nagenoeg alle toepassingen. Van woningen, bedrijfspanden, ziekenhuizen tot scholen; Overal kom je de deuren van Albo tegen. Hoogwaardige en duurzame materialen, moderne technieken, beproefd vakmanschap en doordacht design. Albo staat garant voor een fraai en functioneel resultaat, altijd!

Waarom Inbraakpreventie van Boven kiest om Albo deuren af te hangen.
Slim ontworpen, vakkundig vervaardigd en passend bij alle denkbare stijlen, smaken en sferen. Dat zijn de redenen waarom Inbraakpreventie van Boven kiest voor Albo deuren. Bij de deuren kan uitsluitend het beste hang- en sluitwerk en deurbeslag worden geleverd. De glasdeuren worden altijd voorzien van veiligheidsglas.

Albo deuren zijn daarnaast duurzaam. Kwaliteit en milieu bepalen de materiaalkeuze en worden onderstreept door de kwaliteitslabels KOMO® en ISO9001. Het gebruikte hout is FSC® (C022196) of PEFC™ gecertificeerd en zorgvuldig geselecteerd. Let op het FSC® en PEFC™ logo voor de gecertificeerde producten. Met deze certificaten levert Albo gegarandeerde perfectie. Tot slot biedt Albo een garantie van maar liefst 15 jaar.

Aluminium deuren
Voordeur met rooster