Ventileren: alles wat je hierover moet weten op een rij

Blog - Veilig ventileren

We zijn meer dan ooit met onze gezondheid bezig en willen ons allemaal fitter en energieker voelen. Wist u dat minstens 30 minuten per dag het raam open zetten hier al een positieve bijdrage aan kan leveren? U houdt hiermee immers uw zuurstofgehalte op pijl. Maar hoe halen we die frisse en gezonde wind binnen en houden we tegelijkertijd inbrekers buiten?

Hoe houdt u inbrekers buiten?

Het antwoord is heel simpel: Uw ramen voorzien van goede beveiligingsproducten. Hiermee zet u uw raam veilig op een kier en komt er geen inbreker naar binnen. Een goede raambeveiliging is, zeker nu er meer dan ooit geventileerd wordt, essentieel. Met de juiste beveiligingsproducten kunt u onbezorgd een boodschapje doen zonder eerst alle ramen dicht te doen. Onthoud dat traditionele raamsluitingen vaak niet geschikt zijn om inbraakproof te ventileren.

Tip:

Denk ook eens aan het beveiligingsniveau van bijvoorbeeld de kinderkamer. Hoe fijn is het als u met een gerust hart het raam open kunt zetten terwijl uw kind in dezelfde ruimte aan het spelen is?

Gratis hulp en advies

Wilt u meer weten over veilig ventileren en de opties en mogelijkheden die er zijn? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn de specialist als het om het veilig openen en sluiten van ramen en deuren gaat.

Voorjaarstip

Vraag een LOXUP beveiligingscheck aan huis aan. Wij komen dan op korte termijn bij u langs en nemen de beveiliging van uw woning onder de loep. U krijgt, op basis van uw situatie, een advies(rapport) op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *