Binnendeuren

Bij Albo Deuren heb je bij de binnendeuren oneindig veel keuze. Binnendeuren van hout of staal en voor verschillende stijlen. Modern, Industrieel, Landelijk of Tijdloos, bij Albo Deuren vind je altijd iets voor jou. Zo niet, dan toch! Albo maakt het gewoon voor je.

Signature binnendeuren
Het unieke aan Signature binnendeuren is de keuze uit modellen, profielen en panelen. Door te combineren met de verschillende mogelijkheden kun je jouw ‘eigen’ binnendeur samenstellen. Bij d e keuze van het deurmodel kan worden geadviseerd welke profiel/paneel combinatie het meest gekozen is. Deze binnendeuren zijn standaard FSC® gecertificeerd en 6 jaar garantie. Ze zijn standaard wit gegrond, inclusief slotkastgat voor Nemef 1200. Daarnaast zijn alle deuren in afwijkende maten verkrijgbaar. Met andere woorden; “Voor iedere situatie een perfecte oplossing!”

FreesLijn binnendeuren
Naast de standaard deurmodellen is er in deze collectie is volop ruimte voor eigen ontwerp. Horizontaal, verticaal of juist een combinatie ontworpen door jouw architect? Laat de inspiratie de vrije loop, want alles is mogelijk! Denk ook aan bedrijfslogo’s, namen of een hotelkamer nummer. Ze zijn standaard wit gegrond, inclusief slotkastgat Nemef 1200, stomp of opdek, tubespaan gevuld en tweezijdig voorzien van groeven. Deze binnendeuren zijn standaard PEFC® gecertificeerd en 1 jaar garantie.

SlimLine binnendeuren
Een strakke en moderne deur van echt hout die tegen een stootje kan. De Albo SlimLine deuren hebben de smalle lijnen van de huidige industriële look, maar zijn prijstechnisch een goed alternatief voor stalen deuren. Deuren met glas of een dichte uitvoering, van een standaardmodel tot een op maat gemaakt design met afwijkende maten. Standaard zwart gegrond, stomp, inclusief slotkastgat Nemef 1200 en inclusief gemonteerd glas (blank, mat gelaagd of grijs rookglas). Deze binnendeuren zijn standaard FSC® gecertificeerd en 6 jaar garantie.

Een deur wordt intensief gebruikt en moet tegen een stootje kunnen. Met stijl- en dorpelbreedtes van 100 mm bewijst de Albo SlimLine zich ruimschoots als een solide en duurzaam gebruiksproduct. De iets bredere stijlen en dorpels van de Albo SlimLine deuren zorgen voor meer stabiliteit en voor een langere levensduur van de deur. 

PerVorm = vormgeven zonder consessies
Brandwerende binnendeur nodig? En wil je eens wat anders dan een gladde witte deur? Kies voor PerVorm van Albo. Brand- en rookwerend, geluidwerend, thermisch isolerend, inbraakwerend, kogelwerend, stralingwerend, aan welke eis de deur ook moet voldoen, met PerVorm ontwerpt u een deur die voldoet aan de gestelde eisen in de vorm die u wenst. Veel toegepast als inpandige woningtoegangsdeur, hotelkamerdeuren en in kantoorgebouwen.

In de meeste woningen is een brandwerende deur niet verplicht, maar wat als je zelf een veilig gevoel wilt hebben in je huis? In bijkeukens, bergingen en garages vind je vaak meerdere elektrische apparaten die brand kunnen veroorzaken, zeker als ze wat ouder zijn. Een brandwerende deur geeft dan net die extra bescherming voor dat veilige gevoel. Zo’n deur moet dan wel passen bij jouw interieur en jouw sfeer. Met PerVorm matcht u éénvoudig de in een project noodzakelijk brandwerende deur met de overige deuren. Een geheel eigen ontwerp of oude glorie terugbrengen in een project, ook dat kan met PerVorm.

Binnendeuren laten afhangen
Binnendeuren afhangen
Binnendeuren laten monteren
Binnendeuren plaatsen
Binnendeuren

FAQ

Most frequent questions and answers

Wij leveren uitsluitend binnen, buiten en achterdeuren van het merk Albo. Dit merk sluit aan op de kernwaarden van Inbraakpreventie van Boven, namelijk kwaliteit staat hoog in het vaandel.