Inbraakpreventie in Bodegraven: Een veilig gevoel!

Een inbraak of een poging daartoe heeft impact en maakt indruk. Uw rust, concentratie en gevoel van veiligheid, het is belangrijk dat u dit behoudt. De juiste inbraakbeveiliging zorgt ervoor dat u inbrekers buiten uw huis houdt. Ze raken ontmoedigd en ondernemen geen poging.

Inbreken in een slecht beveiligde woning duurt maar 30 seconden. Slecht beveiligde ramen, deuren en schuifpuien… ieder huis of bedrijfspand heeft zwakke plekken. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning en wij werken altijd volgens de normen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ook plaatsen wij dagelijks SKG gecertificeerde sloten.

Heeft u behoefte aan inbraakpreventie tips? Of wilt u een gratis offerte ontvangen voor het inbraakveilig maken van uw huis? Onze inbraakpreventie adviseur helpt u direct verder. Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31-6 149 307 66.

Wat is inbraakpreventie in Bodegraven?

Bij de term ‘inbraakpreventie’ wordt er gedacht aan de juiste sloten voor deuren en ramen. Het lijkt simpel, maar het is zoveel meer. Vandaag de dag is inbraakpreventie voor uw huis een ruimer begrip. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het juiste hang- en sluitwerk van uw ramen en deuren.

Inbraakpreventie advies is afhankelijk van de zwakke plekken van uw woning of bedrijfspand. De juiste maatregelen kiezen doet u samen met onze adviseurs. Ontdek hieronder alle werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren in de omgeving van Bodegraven:

  • Vervangen van sloten
  • Herstellen van sloten
  • Vernieuwen van sloten
  • Plaatsen van horren en EasyClick

maar natuurlijk ook…

  • Afhangen van binnen- en buitendeuren
  • Openen van deuren bij buitensluiting
  • Repareren en vervangen van kozijnen

Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Bodegraven, Reeuwijk, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Volledig inbreker-proof worden? Een gratis inbraakpreventie check nodig? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel 06 149 307 66.

Wat zijn de voordelen van Van Boven Inbraakpreventie?

Natuurlijk, u wilt zich compleet veilig voelen in uw eigen woning. Het is niet altijd te voorkomen, maar er is een hele hoop dat u zelf kunt doen. Inbraakpreventie huis tips zijn prima op te volgen en verkleinen de kans op inbraak en diefstal. Maar waarom kiest u voor Van Boven Inbraakpreventie? Ontdek hieronder alle voordelen die u ontvangt:

Betrouwbare partner: De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

PKVW: Inbraakpreventie van Boven voert werkzaamheden volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen uit.

Topcijfers: De cijfers spreken voor zich. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, neemt de kans op inbraak af met 90%. Bovendien scoren wij een 9.1 onder onze klanten op de bekende review-website Kluswebsite.nl. Ontdek hier wat andere mensen van Van Boven Inbraakpreventie vinden.

Werkzaamheden: Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van meerpuntssluitingen met veiligheidsbeslag tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot speciale horren. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

Horren: Niets is zo fijn om in het voorjaar en najaar frisse lucht door de deuren en ramen uw woning in te laten stromen. Met het ruime aanbod aan raam- en deurhorren kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht, terwijl insecten en 90% van de pollen buiten de deur blijven. Alle op maat gemaakte horren van Toppoint zijn volledig naar uw wensen samen te stellen.

De 2 soorten huisbeveiliging

Bezit u veel spullen van waarde? Sieraden, meubels en elektronica… U wilt natuurlijk niet dat deze spullen worden meegenomen door inbrekers. Laat staan dat uw gevoel van veiligheid verdwijnt. Van inbraakpreventie deuren tot inbraakpreventie ramen. Wij doen het! U heeft diverse mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging:

Hang- en sluitwerk

Dit zijn de materialen die uw deuren en ramen laten ‘hangen’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scharnieren. Het zijn sloten en schuiven waarmee u uw deuren en ramen sluit. Hoe beter uw hang- en sluitwerk, hoe eerder de inbraakpoging wordt gestaakt. Goedgekeurd hang- en sluitwerk is voorzien het SKG-keurmerk.

Brandbeveiliging

U beveiligt uw huis tegen brand en daarmee ook uzelf en uw spullen. De basis is een branddeken en een brandblusser, maar goede woonbeveiliging bestaat uit minimaal één rookmelder.

Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Bodegraven, Reeuwijk, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Volledig inbreker-proof worden? Een gratis inbraakpreventie check nodig? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel 06 149 307 66.

Doe nu een inbraakpreventie check

Gaat u op vakantie? Gaat u een avondje weg? Gaat u naar bed toe? Van inbraakpreventie ramen tot inbraakpreventie deuren… Ontdek hieronder uw checklist met enkele aandachtspunten:

✔ Sluit alle buitendeuren en ramen
✔ Laat enkele lichten aan, zodat de indruk wordt gewekt dat u thuis bent
✔ Doe uw garagedeur op slot
✔ Verwijder eventuele stapels aan flyers, folders en/of kranten
✔ Check of alle sloten op ramen en deuren nog steeds even stevig zijn
✔ Controleer op de buitenverlichting goed werkt
✔ Voorkom opklimmogelijkheden en bekijk of u niet via kliko’s of ladder naar binnen kunt klimmen
✔ Kijk of uw toiletraam ook dicht is
✔ Zet niets op social media betreffende uw afwezigheid
✔ Plaats geen waardevolle spullen in het zicht
✔ Snoei de groenvoorziening, zodat er altijd zicht is op uw woning

Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Bodegraven, Reeuwijk, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Volledig inbreker-proof worden? Een gratis inbraakpreventie check nodig? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel 06 149 307 66.

Contactgegevens

Nieuwsgierig naar onze professionele inbraakpreventie tips? Wilt u gratis inbraakpreventie advies? Neem dan gerust een keer contact met ons op en wij helpen u direct verder.

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
06 149 307 66
KvK: 56753195

Veelgestelde vragen

Ik heb gezocht op ‘inbraakpreventie voordeur’, ‘informatie inbraakpreventie’ en kwam bij jullie uit. Wat kunnen jullie mij hierover vertellen?
Wat goed! Wij worden met enige regelmaat gevonden op ‘inbraakpreventie voordeur’ en ‘informatie inbraakpreventie’. Wij zijn in staat om u advies te geven dat volledig is afgestemd op uw woning. Geniet van het gevoel van veiligheid en geef inbrekers geen kans!

Zijn jullie ook in het bezit van keurmerken en certificaten?
Wij werken volgens de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en al het hang- en sluitwerk is voorzien het SKG-keurmerk. Zo krijgt u altijd de topproducten betreffende ijzersterke inbraakpreventie voor uw huis!