Deur beveiliging en sloten vervangen Zoetermeer

Wilt u ervoor zorgen dat inbrekers geen kans krijgen om via uw voordeur uw woning te betreden? Kies voor voordeur beveiliging van Inbraakpreventie Van Boven in Zoetermeer. We bieden u de mogelijkheid om uw voordeur van veiligheidssloten of een meerpuntssluiting met veiligheidsbeslag te voorzien.

Voordeur beveiliging begint met veiligheidssloten

U verhoogt de veiligheid van uw woning met voordeur beveiliging. We voorzien uw voordeur van veilige sloten (met anti kerntrekbeveiliging), meerpuntssluiting en veiligheidsbeslag. Een inbreker zal afgeschrikt worden door de mate van beveiliging op uw deuren en ramen. Want hoe langer een inbreker nodig heeft om in te breken, hoe minder aantrekkelijk uw woning wordt.

Zorg dat u goede en het liefst SKG gekeurde sloten op uw deur laat monteren door een specialist zoals Inbraakpreventie Van Boven.

Sloten vervangen? Zorg voor goede montage

Met alleen de aanschaf van veilige sloten bent u er nog niet. De sloten moeten wel op de juiste manier gemonteerd zijn. Wanneer sloten niet op de juiste manier gemonteerd zijn, zijn ze kwetsbaar. Dit is voor een inbreker de uitgelezen kans om in te breken. Voor het vervangen van sloten schakelt u ons in. Daarnaast voorzien we ook ook graag van gratis advies over inbraakpreventie.

Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Zoetermeer, Reeuwijk, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam en Utrecht om uw huis sloten te vervangen. Volledig inbreker-proof worden? Een gratis inbraakpreventie check nodig? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

Wat zijn de kosten voor sloten vervangen?

Inbraakpreventie Van Boven levert maatwerk in Zoetermeer. Iedere situatie is anders, daarom komen we altijd langs om u passend advies te geven.

Door deze uitstekende service en onze prijs-kwaliteit verhouding onderscheiden we ons op het gebied van inbraakpreventie en sloten vervangen in Zoetermeer.

De kosten voor het vervangen van uw sloten hangt af van de door u gekozen sloten. Een SKG slot met drie sterren is veiliger, maar duurder dan een slot met één ster. Informeer naar de kosten voor het vervangen van uw sloten, door contact met ons op te nemen via bovenstaande contactgegevens.

Uw voordelen bij Inbraakpreventie Van Boven

Natuurlijk, u wilt zich compleet veilig voelen in uw eigen woning. Het is niet altijd te voorkomen, maar er is een hele hoop dat u zelf kunt doen.

Daarnaast kunt u uw sloten laten vervangen door Van Boven Inbraakpreventie in Zoetermeer. Maar waarom kiest u voor Van Boven Inbraakpreventie? Ontdek hieronder alle voordelen die u ontvangt:

Betrouwbare partner: De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

PKVW: Inbraakpreventie van Boven voert werkzaamheden volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen uit. Wij zijn Erkend Adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen en daar zijn we ontzettend trots op!

Topcijfers: De cijfers spreken voor zich. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, neemt de kans op inbraak af met 90%. Bovendien scoren wij een 9.1 onder onze klanten op de bekende review-website Kluswebsite.nl. Ontdek hier wat andere mensen van Van Boven Inbraakpreventie vinden.

Werkzaamheden: Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van veiligheidsbeslag tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot speciale horren. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

Horren: Naast het bieden van inbraakpreventie en het vervangen van sloten plaatst Inbraakpreventie Van Boven ook horren en EasyClick systemen. Met het ruime aanbod aan raam- en deurhorren kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht, terwijl insecten en 90% van de pollen buiten de deur blijven. Alle op maat gemaakte horren van Toppoint zijn volledig naar uw wensen samen te stellen.

Contactgegevens

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
+31-6 149 307 66
KvK: 56753195