Inbraakpreventie: Laat uw deursloten vervangen in Nieuwegein

Inbrekers zijn zo binnen als ze de kans krijgen. Ze breken uw slot binnen maximaal 30 seconden open en zijn binnen één minuut weer buiten. U moet er niet aan denken dat een inbreker kostbare spullen meeneemt. Laat daarom uw sloten vervangen door een ervaren slotenspecialist in Nieuwegein.

Wanneer uw sloten vervangen?

Dat is een belangrijke vraag. U wilt namelijk zeker weten dat u goede sloten heeft, zodat inbrekers niet zomaar binnen kunnen komen.

Wist u dat inbrekers niet langer dan 30 seconden bezig zijn met uw slot? Als u goede sloten op uw deur heeft, is uw huis totaal niet aantrekkelijk voor inbrekers om binnen te dringen.

Loop de volgende punten door om te checken of uw slot aan vervanging toe is:

  1. Heeft u een SKG gekeurd slot? Deze zijn de herkennen aan het SKG logo met daarin één, twee of drie sterren.
  2. Heeft uw deur een meerpuntssluiting met veiligheidsbeslag en kerntrekbeveiliging? Met andere woorden sluit uw deur op meerdere punten, als u de deur op slot doet?
  3. Heeft u naast uw hoofdslot ook nog andere sloten op uw deur?
  4. Is er al een keer ingebroken in uw huis?

Heeft u geen SKG gekeurd slot? Dan is het een wijs besluit om uw sloten te laten vervangen. De sterren van het SKG keurmerk staan voor de tijd dat een inbreker bezig is met het openbreken van uw deur. Hoe meer sterren, hoe langer de inbreker bezig is en hoe minder aantrekkelijk uw huis is om binnen te dringen.

Heeft u geen meerpuntssluiting met veiligheidsbeslag en kerntrekbeveiliging? Denk er dan in ieder geval aan om uw deur op slot te doen bij het verlaten van uw huis. Ook als u maar even weg bent. Op deze manier weet u zeker dat inbrekers niet de flipper-methode kunnen gebruiken op uw deur. Daarnaast adviseren we uiteraard om een meerpuntssluiting aan te schaffen.

De andere sloten op uw deur worden bijzetsloten genoemd. Deze kunnen zowel van binnen als van buiten op slot gedaan worden. Een extra slot met sleutel kunt u van binnen dicht doen en van buiten openmaken met de sleutel. Maar je hebt ook verschillende soorten haken die alleen maar van binnen dicht te doen zijn.

Heeft u geen SKG gekeurd slot en ook geen bijzetsloten? Dan adviseren wij u graag hoe u uw huis preventief kunt beveiligen tegen een inbraak.

Zeker na een inbraak, kunnen wij het ons heel goed voorstellen dat u zich niet langer veilig voelt in uw huis. Samen met u controleren we graag de sloten van uw deuren en ramen. We raden u ten zeerste aan om, indien nodig, uw sloten te laten vervangen.

Twijfelt u over de betrouwbaarheid van uw slot? Of heeft u vragen over inbraakpreventie? Neem dan contact met ons.

Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Nieuwegein, Reeuwijk, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Volledig inbreker-proof worden? Een gratis inbraakpreventie check nodig? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

Wat zijn de voordelen van Inbraakpreventie Van Boven?

Natuurlijk, u wilt zich compleet veilig voelen in uw eigen woning. Het is niet altijd te voorkomen, maar er is een hele hoop dat u zelf kunt doen.

Daarnaast kunt u uw sloten laten vervangen door Van Boven Inbraakpreventie in Nieuwegein. Maar waarom kiest u voor Van Boven Inbraakpreventie? Ontdek hieronder alle voordelen die u ontvangt:

Topcijfers: De cijfers spreken voor zich. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, neemt de kans op inbraak af met 90%. Bovendien scoren wij een 9.1 onder onze klanten op de bekende review-website Kluswebsite.nl. Ontdek hier wat andere mensen van Van Boven Inbraakpreventie vinden.

Betrouwbare partner: De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

Horren: Naast inbraakpreventie is Van Boven ook gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen horren en EasyClick systemen van Toppoint. Dat horren insecten buiten houden is algemeen bekend, maar wist u dat met goede horren u ook een groot deel van de pollen buiten houdt?

PKVW: Inbraakpreventie van Boven voert werkzaamheden volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen uit, omdat we erkend Preventie Adviseur Keurmerk Veilig Wonen zijn.

Werkzaamheden: Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van veiligheidsbeslag tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot speciale horren. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

Waarom uw deursloten vervangen in Nieuwegein?

Inbrekers hebben veel trucjes om snel en gemakkelijk uw huis binnen te dringen. Geef inbrekers geen kans door uw sloten te laten vervangen voor SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) gekeurde sloten.

Inbrekers gebruiken verschillende methoden, zoals:

Cilinder afbreken: De cilinder is onderdeel van uw cilinderslot. Het gedeelte waar u de sleutel insteekt is een buisje. Bij sloten met één SKG ster kan een inbreker dit buisje afbreken en eruit trekken. Uw deur gaat daarna gemakkelijk open. Kies daarom altijd voor sleutel met twee of drie SKG sterren met kerntrekbeveiliging.

Hengelen: Inbrekers maken bij deze methode gebruik van een kledinghanger of gebogen ijzerdraad. Deze steken ze door de brievenbus naar binnen en duwen daarmee de deurklink naar beneden.

Flipperen: Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van een pasje. Deze duwen inbrekers tussen uw deur en de deurpost om zo de dagschoot in te drukken. De dagschoot is het gedeelte van het slot dat uitsteekt als de deur open staat.

Het is voor uw veiligheid van belang dat u goede SKG gekeurde sloten heeft. Heeft u deze niet of wilt u meer advies over het beveiligen van uw huis?

Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Nieuwegein, Reeuwijk, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam en Utrecht om uw huis sloten te vervangen. Volledig inbreker-proof worden? Een gratis inbraakpreventie check nodig? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

Uw sloten laten vervangen: kosten

Inbraakpreventie Van Boven levert maatwerk. Iedere situatie is anders, daarom komen we altijd langs om u passend advies te geven.

Door deze uitstekende service en onze prijs-kwaliteit verhouding onderscheiden we ons op het gebied van inbraakpreventie en sloten vervangen in Nieuwegein.

De kosten voor het vervangen van uw sloten hangt af van de door u gekozen sloten. Een SKG slot met drie sterren is veiliger, maar duurder dan een slot met één ster. Informeer naar de kosten voor het vervangen van uw sloten, door contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
+31-6 149 307 66
KvK: 56753195