Verklein de kans op inbraak met 90%: Inbraakpreventie in Woerden

Is er al eens bij u of bij uw buren ingebroken of is er een poging ging gedaan tot inbraak? Dan heeft dat veel impact en het maakt indruk. Uw rust en gevoel van veiligheid zijn weg, maar u wilt dit uiteraard weer terug. De juiste inbraakbeveiliging zorgt ervoor dat u inbrekers buiten uw huis houdt. Inbrekers raken ontmoedigd en ondernemen geen poging.

Het duurt inbrekers slechts 30 seconden om in te breken in een slecht beveiligd huis. Ieder huis of bedrijfspand heeft zwakke plekken, zoals: slecht beveiligde ramen, deuren en schuifpuien. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning en wij werken altijd volgens de normen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ook plaatsen wij dagelijks SKG gecertificeerde sloten.

Heeft u behoefte aan inbraakpreventie tips? Of wilt u een gratis offerte ontvangen voor het inbraakveilig maken van uw huis? We helpen u graag direct verder. Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31-6 149 307 66.

Wat is inbraakpreventie in Woerden?

Bij de term ‘inbraakpreventie’ wordt er vaak gedacht aan de juiste sloten voor deuren en ramen. Het lijkt simpel, maar het is zoveel meer. Vandaag de dag is inbraakpreventie voor uw huis een ruimer begrip, want er wordt niet alleen gekeken naar de juiste sloten, maar ook naar de aanwezigheid van licht en andere veiligheidsmaatregelen.

Inbraakpreventie advies is afhankelijk van de zwakke plekken van uw woning of bedrijfspand. De juiste maatregelen kiezen doet u samen met ons. Ontdek hieronder alle werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren in de omgeving van Woerden:

 • Vervangen van sloten
 • Herstellen van sloten
 • Vernieuwen van sloten
 • Plaatsen van horren en EasyClick

maar natuurlijk ook…

 • Afhangen van binnen- en buitendeuren
 • Openen van deuren bij buitensluiting
 • Repareren en vervangen van kozijnen

Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Woerden, Reeuwijk, Den Haag, Bodegraven, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Volledig inbreker-proof worden? Een gratis inbraakpreventie check nodig? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31-6 149 307 66.

Wat zijn de voordelen van Van Boven Inbraakpreventie?

Natuurlijk, u wilt zich compleet veilig voelen in uw eigen woning. Het is niet altijd te voorkomen, maar er is een hele hoop dat u zelf kunt doen. Inbraakpreventie huis tips zijn prima op te volgen en verkleinen de kans op inbraak en diefstal. Maar waarom kiest u voor Van Boven Inbraakpreventie? Ontdek hieronder alle voordelen die u ontvangt:

Topcijfers: De cijfers spreken voor zich. Inbraakpreventie Van Boven is gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, is de kans op inbraak afgenomen met 90%.

Betrouwbare partner: De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

Werkzaamheden: Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van veiligheidsbeslag tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot speciale horren. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

PKVW: Wij zijn Erkend Adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen en daar zijn we ontzettend trots op! Het Politie Keurmerk Veilig Wonen is alleen voor bedrijven die beschikken over bewezen kennis van veiligheid in- en rondom uw woning of bedrijfspand.

Horren: Naast inbraakpreventie is Van Boven ook gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen horren en EasyClick systemen. Dat horren insecten buiten houden is algemeen bekend, maar wist u dat u met goede horren ook een groot deel van de pollen buiten houdt? Raam- en deurhorren van Toppoint worden geheel op maat gemaakt.

Doe nu een inbraakpreventie check

Gaat u op vakantie? Gaat u een avondje weg? Gaat u naar bed toe? Van inbraakpreventie ramen tot inbraakpreventie deuren… Ontdek hieronder uw checklist met enkele aandachtspunten:

✔ Sluit alle buitendeuren en ramen
✔ Laat enkele lichten aan, zodat de indruk wordt gewekt dat u thuis bent
✔ Doe uw garagedeur op slot
✔ Verwijder eventuele stapels aan flyers, folders en/of kranten
✔ Check of alle sloten op ramen en deuren nog steeds even stevig zijn
✔ Controleer op de buitenverlichting goed werkt
✔ Voorkom opklimmogelijkheden en bekijk of u niet via kliko’s of ladder naar binnen kunt klimmen
✔ Kijk of uw toiletraam ook dicht is
✔ Zet niets op social media betreffende uw afwezigheid
✔ Plaats geen waardevolle spullen in het zicht
✔ Snoei de groenvoorziening, zodat er altijd zicht is op uw woning

Natuurlijk zijn er altijd nog kansen voor inbrekers. Daar komt onze specialiteit om de hoek kijken. Van Boven Inbraakpreventie is de specialist in het verkleinen van de inbraakkans en het veiliger maken van uw huis en kantoor. Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31-6 149 307 66.

Twee soorten huisbeveiliging van Van Boven

Bezit u veel spullen van waarde, zoals sieraden, meubels en elektronica? Dan wilt u uiteraard niet dat deze spullen worden meegenomen door inbrekers. Laat staan dat uw gevoel van veiligheid verdwijnt. Van inbraakpreventie deuren tot inbraakpreventie ramen. Wij doen het! U heeft diverse mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging:

Correct hang- en sluitwerk

Dit zijn de materialen die uw deuren en ramen laten ‘hangen’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scharnieren. Het zijn sloten en schuiven waarmee u uw deuren en ramen sluit. Met een meerpuntssluiting, bijvoorbeeld, sluit uw deur op meerdere punten. Zo weet u zeker dat uw deur goed is afgesloten als u deze op slot doet. Hoe beter uw hang- en sluitwerk, hoe eerder de inbraakpoging wordt gestaakt. Goedgekeurd hang- en sluitwerk is voorzien het SKG-keurmerk met kerntrekbeveiliging.

Brandbeveiliging

U beveiligt uw huis tegen brand en daarmee ook uzelf en uw spullen. De basis is een branddeken en een brandblusser, maar goede woonbeveiliging bestaat uit minimaal één rookmelder.

Wij zijn dagelijks actief in de omgeving van Woerden, Reeuwijk, Den Haag, Bodegraven, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Gouda. Inbraakpreventie raam nodig? Behoefte aan meer inbraakpreventie informatie? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31-6 149 307 66.

Contactgegevens

Nieuwsgierig naar onze professionele inbraakpreventie tips? Wilt u gratis inbraakpreventie advies? Neem dan gerust een keer contact met ons op en wij helpen u direct verder.

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
+31-6 149 307 66
KvK: 56753195

Veelgestelde vragen

Ik heb gezocht op ‘inbraakpreventie voordeur’, ‘informatie inbraakpreventie’ en kwam bij jullie uit. Wat kunnen jullie mij hierover?
Wat goed! Wij worden met enige regelmaat gevonden op ‘inbraakpreventie voordeur’ en ‘informatie inbraakpreventie’. Wij zijn in staat om u advies te geven dat volledig is afgestemd op uw woning. Geniet van het gevoel van veiligheid en geef inbrekers geen kans!

Zijn jullie ook in het bezit van keurmerken en certificaten?
Wij werken volgens de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en al het hang- en sluitwerk is voorzien het SKG-keurmerk. Zo krijgt u altijd de topproducten betreffende ijzersterke inbraakpreventie voor uw huis!

Doen jullie ook nog andere werkzaamheden dan inbraakpreventie?
Naast het inbraakproof maken van uw huis, doet Van Boven Inbraakpreventie ook andere werkzaamheden. Zoals:

 • het afhangen van deuren
 • het plaatsen van horren
 • repareren van kozijnen
 • sloten plaatsen
 • sloten vervangen
 • het openen van deuren als u bent buitengesloten