Inbraakpreventie Gouda: Met een veilig gevoel van huis!

Het is erg vervelend als er een inbraak of een poging daartoe heeft plaatsgevonden en dat maakt indruk. Uw gevoel van veiligheid is beschadigd, dus het is belangrijk dat dit gevoel weer terug krijgt. Met de juiste inbraakbeveiliging zorgt u ervoor dat u inbrekers buiten uw huis houdt.

Inbreken in een slecht beveiligde woning duurt maar 30 seconden. Slecht beveiligde ramen, deuren, en schuifpuien. Ieder huis of bedrijfspand heeft zwakke plekken, zeker als er geen goede sloten zijn geplaatst op uw ramen en deuren. Inbraakpreventie Van Boven is gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning en wij werken altijd volgens de normen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ook plaatsen wij dagelijks SKG gecertificeerde sloten.

Heeft u behoefte aan inbraakpreventie tips? Of wilt u een gratis offerte ontvangen voor het inbraakveilig maken van uw huis? We helpen u graag direct verder. Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +316 149 307 66.

Inbraakpreventie in Gouda, wat is dat?

Bij de term ‘inbraakpreventie’ wordt er vaak gedacht aan de juiste sloten voor deuren en ramen. Het lijkt simpel, maar het is zoveel meer. Vandaag de dag is inbraakpreventie voor uw huis een ruimer begrip.

Inbraakpreventie advies is afhankelijk van de zwakke plekken van uw woning of bedrijfspand. De juiste maatregelen kiezen doet u samen met ons. Ontdek hieronder alle werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren in de omgeving van Gouda:

 • Vervangen van sloten
 • Herstellen van sloten
 • Vernieuwen van sloten
 • Plaatsen van horren en EasyClick

maar natuurlijk ook…

 • Afhangen van binnen- en buitendeuren
 • Openen van deuren bij buitensluiting
 • Repareren en vervangen van kozijnen

Hangt uw deur scheef in het kozijn? Dan kan het wel eens zijn dat u uw deur moeten laten afhangen. Als uw deur scheef hangt, hebben inbrekers meer kans om in te breken.

Inbraakpreventie Van Boven is iedere dag actief in de omgeving van Gouda, Reeuwijk, Den Haag, Bodegraven, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Uw huis preventief beveiligen tegen inbraak? Of een gratis inbraakpreventie check nodig? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +316 149 307 66.

Uw voordelen bij Van Boven Inbraakpreventie

Natuurlijk, u wilt zich compleet veilig voelen in uw eigen woning. Het is niet altijd te voorkomen, maar er is een hele hoop dat u zelf kunt doen. De inbraakpreventie van uw huis tips zijn prima op te volgen en verkleinen de kans op inbraak en diefstal. Maar waarom kiest u voor Van Boven Inbraakpreventie? Ontdek hieronder alle voordelen die u ontvangt:

Betrouwbare partner: De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

Topcijfers: De cijfers spreken voor zich. Inbraakpreventie Van Boven is gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, is de kans op inbraak afgenomen met 90%. Daarnaast beoordelen onze klanten ons met een gemiddelde van 9,1 uit 10.

Werkzaamheden: Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van veiligheidsbeslag tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot meerpuntssluitingen. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

PKVW: Het Politie Keurmerk Veilig Wonen is alleen voor bedrijven die beschikken over bewezen kennis van veiligheid in- en rondom uw woning of bedrijfspand. Wij zijn erkend Preventie Adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen en daar zijn we ontzettend trots op!

Horren: Naast het plaatsen van deur – en raamsloten, zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van horren en EasyClick systemen van Toppoint. Horren zijn uitermate geschikt om insecten buiten te houden, daarnaast blijf ook 90% van de pollen buiten. De horren zijn geheel naar uw wensen samen te stellen.

Twee soorten huisbeveiliging bij Van Boven

U wilt natuurlijk niet uw spullen worden meegenomen door inbrekers. Laat staan dat uw gevoel van veiligheid verdwijnt. Van inbraakpreventie deuren tot inbraakpreventie ramen. Wij doen het! U heeft diverse mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging:

Correct hang- en sluitwerk: Dit zijn de materialen die uw deuren en ramen laten ‘hangen’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scharnieren, sloten en meerpuntssluitingen. Het is het hang – en sluitwerk waarmee u uw deuren en ramen goedsluitend maakt. Hoe beter uw hang- en sluitwerk, hoe eerder de inbraakpoging wordt gestaakt. Goedgekeurd hang- en sluitwerk is voorzien het SKG-keurmerk.

Brandbeveiliging: U beveiligt uw huis tegen brand en daarmee ook uzelf en uw spullen. De basis is een branddeken en een brandblusser, maar goede woonbeveiliging bestaat uit minimaal één rookmelder.

Doe nu een inbraakpreventie check

Gaat u op vakantie? Gaat u een avondje weg? Gaat u naar bed toe? Van inbraakpreventie ramen tot inbraakpreventie deuren… Ontdek hieronder uw checklist met enkele aandachtspunten:

 • Sluit alle buitendeuren en ramen;
 • Laat enkele lichten aan, zodat de indruk wordt gewekt dat u thuis bent;
 • Doe uw garagedeur op slot;
 • Verwijder eventuele stapels aan flyers, folders en/of kranten ;
 • Check of alle sloten op ramen en deuren nog steeds even stevig zijn;
 • Controleer op de buitenverlichting goed werkt;
 • Voorkom opklimmogelijkheden en bekijk of u niet via kliko’s of ladder naar binnen kunt klimmen;
 • Kijk of uw toiletraam ook dicht is;
 • Zet niets op social media betreffende uw afwezigheid;
 • Plaats geen waardevolle spullen in het zicht;
 • Snoei de groenvoorziening, zodat er altijd zicht is op uw woning.

Natuurlijk zijn er altijd nog kansen voor inbrekers. Daar komt onze specialiteit om de hoek kijken. Van Boven Inbraakpreventie is de specialist in het verkleinen van de inbraakkans en het veiliger maken van uw huis en kantoor. Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +316 149 307 66.

Contactgegevens

Wilt u gratis inbraakpreventie advies of andere informatie over inbraakpreventie? Neem dan gerust een keer contact met ons op en wij helpen u direct verder. Wilt u een offerte aanvragen voor het inbraakveilig maken van uw woning? Gebruikt u dan onderstaande contactgegevens.

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
+316 149 307 66
KvK: 56753195