Inbraakpreventie in Alphen aan den Rijn: Altijd een veilig gevoel

Een inbraak of een poging daartoe heeft impact en maakt indruk. Uw rust, concentratie en gevoel van veiligheid, het is belangrijk dat u dit behoudt. De juiste inbraakbeveiliging zorgt ervoor dat u inbrekers buiten uw huis houdt. Ze raken ontmoedigd en ondernemen geen poging.

Inbreken in een slecht beveiligde woning duurt maar 30 seconden. Slecht beveiligde ramen, deuren en schuifpuien… ieder huis of bedrijfspand heeft zwakke plekken. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning en wij werken altijd volgens de normen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ook plaatsen wij dagelijks SKG gecertificeerde sloten.

Heeft u behoefte aan inbraakpreventie tips? Of wilt u een gratis offerte ontvangen voor het inbraakveilig maken van uw huis? Onze inbraakpreventie adviseur helpt u direct verder. Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

Wat is inbraakpreventie in Alphen?

Bij de term ‘inbraakpreventie’ wordt er vaak gedacht aan de juiste sloten voor deuren en ramen. Het lijkt simpel, maar het is zoveel meer. Vandaag de dag is inbraakpreventie voor uw huis een ruimer begrip.

Inbraakpreventie advies is afhankelijk van de zwakke plekken van uw woning of bedrijfspand. De juiste maatregelen kiezen doet u samen met ons. Ontdek hieronder alle werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren in de omgeving van Alphen:

  • Vervangen van sloten
  • Herstellen van sloten
  • Vernieuwen van sloten
  • Plaatsen van horren en EasyClick

maar natuurlijk ook…

  • Afhangen van binnen- en buitendeuren
  • Openen van deuren bij buitensluiting
  • Repareren en vervangen van kozijnen

Inbraakpreventie Van Boven biedt u veel voordelen

Natuurlijk, u wilt zich compleet veilig voelen in uw eigen woning. Het is niet altijd te voorkomen, maar er is een hele hoop dat u zelf kunt doen. Inbraakpreventie huis tips zijn prima op te volgen en verkleinen de kans op inbraak en diefstal. Maar waarom kiest u voor Van Boven Inbraakpreventie? Ontdek hieronder alle voordelen die u ontvangt:

Betrouwbare partner
De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

PKVW
Het Politie Keurmerk Veilig Wonen is alleen voor bedrijven die beschikken over bewezen kennis van veiligheid in- en rondom uw woning of bedrijfspand. Wij zijn Erkend Adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen en daar zijn we ontzettend trots op!

Topcijfers
De cijfers spreken voor zich. Inbraakpreventie Van Boven is gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, is de kans op inbraak afgenomen met 90%.

Werkzaamheden
Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van meerpuntssluiting en veiligheidsbeslag tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot speciale horren. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

Horren
Naast het vervangen van sloten en het beveiligen van uw huis tegen inbraak, plaatst Inbraakpreventie Van Boven ook horren. Met het ruime aanbod aan raam- en deurhorren en EasyClick systemen kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht, terwijl insecten en 90% van de pollen buiten de deur blijven. Alle op maat gemaakte horren van Toppoint zijn volledig naar uw wensen samen te stellen.

Doe nu een inbraakpreventie check

Gaat u op vakantie? Gaat u een avondje weg? Gaat u naar bed toe? Van inbraakpreventie ramen tot inbraakpreventie deuren… Ontdek hieronder uw checklist met enkele aandachtspunten:

✔ Sluit alle buitendeuren en ramen
✔ Laat enkele lichten aan, zodat de indruk wordt gewekt dat u thuis bent
✔ Doe uw garagedeur op slot
✔ Verwijder eventuele stapels aan flyers, folders en/of kranten
✔ Check of alle sloten op ramen en deuren nog steeds even stevig zijn
✔ Controleer op de buitenverlichting goed werkt
✔ Voorkom opklimmogelijkheden en bekijk of u niet via kliko’s of ladder naar binnen kunt klimmen
✔ Kijk of uw toiletraam ook dicht is
✔ Zet niets op social media betreffende uw afwezigheid
✔ Plaats geen waardevolle spullen in het zicht
✔ Snoei de groenvoorziening, zodat er altijd zicht is op uw woning

Natuurlijk zijn er altijd nog kansen voor inbrekers. Daar komt onze specialiteit om de hoek kijken. Van Boven Inbraakpreventie is de specialist in het verkleinen van de inbraakkans en het veiliger maken van uw huis en kantoor. Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

De twee soorten huisbeveiliging van Van Boven

Bezit u veel spullen van waarde? Sieraden, meubels en elektronica… U wilt natuurlijk niet dat deze spullen worden meegenomen door inbrekers. Laat staan dat uw gevoel van veiligheid verdwijnt. Van inbraakpreventie deuren tot inbraakpreventie ramen. Wij doen het! U heeft diverse mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging:

Hang- en sluitwerk: Dit zijn de materialen die uw deuren en ramen laten ‘hangen’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scharnieren, sloten en meerpuntssluitingen. Het is het hang – en sluitwerk waarmee u uw deuren en ramen goedsluitend maakt. Hoe beter uw hang- en sluitwerk, hoe eerder de inbraakpoging wordt gestaakt. Goedgekeurd hang- en sluitwerk is voorzien het SKG-keurmerk.

Brandbeveiliging: U beveiligt uw huis tegen brand en daarmee ook uzelf en uw spullen. De basis is een branddeken en een brandblusser, maar goede woonbeveiliging bestaat uit minimaal één rookmelder.

Contactgegevens en werkgebied

Wij zijn dagelijks actief in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Reeuwijk, Den Haag, Bodegraven, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Gouda. Inbraakpreventie raam nodig? Behoefte aan meer inbraakpreventie informatie? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

Nieuwsgierig naar onze professionele inbraakpreventie tips voor uw huis? Wilt u gratis inbraakpreventie advies? Neem dan gerust een keer contact met ons op en wij helpen u direct verder.

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
+31 6 149 307 66
KvK: 56753195