Deuren af laten hangen in Rotterdam

Hangt uw deur scheef in het kozijn of zit er geen veilig SKG slot op uw deuren en ramen? Is uw deur in slechte staat? Dan is een nieuwe deur installeren of uw huidige deur laten afhangen door middel van onze hulp een goed idee! In dit artikel beantwoorden we al uw vragen omtrent het afhangen van deuren.

Wanneer moet u uw deur laten afhangen?

In welke omstandigheden laat u een nieuwe deur leveren en afhangen? Hieronder de tekenen dat u uw deur moet laten afhangen:

 • Wanneer uw buitendeur in een slechte staat is, bijvoorbeeld kromgetrokken of verrot;
 • Wanneer er geen veilig SKG hang en sluitwerk op uw buitendeur is gemonteerd (wanneer dit systeem gemonteerd is bij zowel ramen als deuren, neemt de kans op inbraak aanzienlijk af);
 • Wanneer uw buitendeur tocht;
 • Wanneer u uw binnendeuren niet meer vindt passen in het huidige interieur.

Wanneer een deur niet goed in het kozijn hangt, kan het voorkomen dat de deur slecht sluit door het slot. Hierdoor loopt de bediening van het slot vaak moeilijk. Ook kan het voorkomen dat de deur klemt en lastig open of dicht te krijgen is of krom is getrokken. U kunt dan ook voor een meerpuntssluiting kiezen.

Inbraakpreventie Van Boven levert en monteert deuren waar garantie op verkregen wordt. Op binnendeuren heeft u 12 jaar fabrieksgarantie en buitendeuren heeft u 6 jaar fabrieksgarantie.

Wilt u gratis en vrijblijvend advies over inbraakpreventie in Rotterdam? Wilt u weten of u uw deur moeten laten afhangen? Neem dan gerust een keer contact met ons op en wij helpen u direct verder. Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Den Haag, Reeuwijk, Bodegraven, Gouda, Leiden en Utrecht.

Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

Uw voordelen bij Inbraakpreventie Van Boven

Waarom kiest u voor Inbraakpreventie Van Boven? Ontdek hieronder alle voordelen die u ontvangt:

Betrouwbare partner
De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

PKVW
Het Politie Keurmerk Veilig Wonen is alleen voor bedrijven die beschikken over bewezen kennis van veiligheid in- en rondom uw woning of bedrijfspand. Wij zijn Erkend Adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen en daar zijn we ontzettend trots op!

Topcijfers
De cijfers spreken voor zich. Inbraakpreventie Van Boven is gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, is de kans op inbraak afgenomen met 90%.

Werkzaamheden
Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van veiligheidsbeslag tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot speciale horren. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

Horren
Naast het vervangen van sloten en het beveiligen van uw huis tegen inbraak, plaatst Inbraakpreventie Van Boven ook EasyClick systemen en horren. Met het ruime aanbod aan raam- en deurhorren van Toppoint kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht, terwijl insecten en 90% van de pollen buiten de deur blijven. Alle op maat gemaakte horren zijn volledig naar uw wensen samen te stellen.

Wat gebruikt Inbraakpreventie Van Boven om een deur af te hangen?

Wanneer we een stompe binnen- of buitendeur afhangen, gebruiken wij speciale infreesmallen. Deze zorgen ervoor dat de scharnieren op exact de juiste maatvoering komen. Daarnaast hebben wij altijd een stofzuiger bij ons. Het afhangen van de deur kan stof veroorzaken. Via de stofzuiger wordt alles meteen afgezogen, zodat uw woning niet onder het stof zit.

Kunt u elke deur afhangen?

Ja, Inbraakpreventie Van Boven kan iedere deur afhangen. Van houten buitendeur in een houten kozijn, tot een stompe houten deur in een metalen kozijn of een houten binnendeur in een houten kozijn.

Weet u niet of we uw deur kunnen afhangen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

Hoe werkt het afhangen van deuren in Rotterdam?

Wanneer u uw deur wil laten afhangen door ons bedrijf, ziet het proces er als volgt uit:

 1. U informeert Inbraakpreventie Van Boven dat u een nieuwe deur wilt.
 2. We maken gezamenlijk een afspraak om bij u langs te komen en nemen de deuren catalogus mee. Aan de hand van de catalogus zoekt u een nieuwe deur uit met het benodigde hang en sluitwerk.
 3. We geven altijd eerlijk en vrijblijvend advies omtrent sloten en deuren en bedieningsgemak. Wij geven aan of een bepaalde deur wel of niet mogelijk is in uw woning. U kunt dan door middel van de juiste informatie een keuze maken.
 4. Daarnaast geven wij advies over veiligheidsbeslag.
 5. Zodra er een goede keus is gemaakt, nemen wij de sponningmaat op voor de juiste afmetingen van de deur. Daarnaast kijken wij naar de draairichting van de deur.
 6. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt. Hierin staat wat u in totaal gaat betalen (inclusief materiaal en arbeidsloon).
 7. Zodra u ons goedkeuring geeft, bestellen we de materialen.
 8. Wanneer de materialen binnen zijn, wordt er een afspraak gemaakt om de deur of deuren af te hangen.

Kan iedereen zelf een deur afhangen?

Nee, de meeste mensen kunnen dit niet zelf. Toch zijn er altijd wel een paar handige mensen die dit wel kunnen. Echter, wij raden het af om dit zelf te doen. Wij raden dit af om de volgende redenen:

U beschikt hoogstwaarschijnlijk niet over het juiste gereedschap, hierdoor beschadigt u de deur of het geraamte. Daarnaast beschikken professionals over de kennis die nodig is een deur af te hangen, hierdoor weten zij waar ze op moeten letten om een deur goed aan te laten sluiten. Zij weten ook precies hoe zwaar de scharnieren moeten zijn en wat de juiste plaats is om deze te monteren.

Mocht u dit laatste zelf thuis verkeerd uitvoeren, dan kan de deur op een langere termijn gaan zakken en hierdoor zal de deur niet meer goed sluiten. Dit geeft inbrekers meer kans om in te breken, want een zwakke deur is een gemakkelijk doelwit.

Soms zijn er ook opdek buitendeuren, deze komen vooral voor in oudere woningen. Deze deuren zijn simpelweg niet zelf veilig te krijgen. De spanning van het houten kozijn moet in dat geval dieper gefreesd worden, daarna wordt er een stompe deur ingehangen, die met goedgekeurd SKG hang en sluitwerk gemonteerd wordt.

Contactgegevens

Wilt u gratis en vrijblijvend advies over inbraakpreventie in Rotterdam? Wilt u weten of u uw deur moeten laten afhangen? Neem dan gerust een keer contact met ons op en wij helpen u direct verder. Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Den Haag, Reeuwijk, Bodegraven, Gouda, Leiden en Utrecht.

Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
+31 6 149 307 66
KvK: 56753195