Beveiliging van deuren in Bodegraven door een anti-inbraak specialist

Wilt u ervoor zorgen dat inbrekers de kans niet krijgen om via uw voordeur uw woning te betreden? Kies voor voordeur beveiliging van Inbraakpreventie Van Boven. We bieden u de mogelijkheid om uw voordeur van veiligheidssloten, veiligheidsbeslag of een meerpuntssluiting te voorzien.

Voordeur beveiliging begint met veiligheidssloten

U verhoogt de veiligheid van uw woning met voordeur beveiliging. We voorzien uw voordeur van veilige sloten (met anti kerntrekbeveiliging), veiligheidsbeslag of een meerpuntssluiting. Een inbreker zal wel twee keer nadenken voordat hij zich aan het openbreken van uw voordeur waagt.

Veiligheidssloten met het SKG keurmerk
Veiligheidssloten zijn voor een inbreker lastig open te krijgen. We bieden u onder andere veilige insteeksloten, oplegsloten, bijzetsloten en meerpuntssluitingen.

Gaat u voor échte veilige sloten? Dan raden we u sloten met het SKG keurmerk aan. Deze sloten zijn volledig getest en voldoen aan strenge eisen.

Zorg ervoor dat de sloten perfect gemonteerd zijn
Met alleen de aanschaf van veilige sloten bent u er nog niet. De sloten moeten wel op de juiste manier gemonteerd zijn. Ook hiervoor schakelt u ons in. Daarnaast voorzien we ook ook graag van gratis advies over inbraakpreventie.

Wij zijn iedere dag actief in de omgeving van Bodegraven, Reeuwijk, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam en Utrecht om uw huis sloten te vervangen. Volledig inbreker-proof worden? Een gratis inbraakpreventie check nodig? Stuur een e-mail naar info@inbraakpreventievanboven.nl of bel +31 6 149 307 66.

Wat zijn de voordelen van Inbraakpreventie Van Boven?

Natuurlijk, u wilt zich compleet veilig voelen in uw eigen woning. Het is niet altijd te voorkomen, maar er is een hele hoop dat u zelf kunt doen.

Daarnaast kunt u uw sloten laten vervangen door Van Boven Inbraakpreventie in Bodegraven. Maar waarom kiest u voor Van Boven Inbraakpreventie? Ontdek hieronder alle voordelen die u ontvangt:

Betrouwbare partner: De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

PKVW: Inbraakpreventie van Boven voert werkzaamheden volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen uit. Wij zijn namelijk erkend Preventie Adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Topcijfers: De cijfers spreken voor zich. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, neemt de kans op inbraak af met 90%. Bovendien scoren wij een 9.1 onder onze klanten op de bekende review-website Kluswebsite.nl. Ontdek hier wat andere mensen van Van Boven Inbraakpreventie vinden.

Werkzaamheden: Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van veiligheidsbeslag tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot speciale horren en meerpuntssluitingen. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

Horren: Naast het bieden van inbraakpreventie en het vervangen van sloten plaatst Inbraakpreventie Van Boven ook horren en EasyClick systemen van Toppoint. Met het ruime aanbod aan raam- en deurhorren kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht, terwijl insecten en 90% van de pollen buiten de deur blijven. Alle op maat gemaakte horren zijn volledig naar uw wensen samen te stellen.

Maatwerk: Inbraakpreventie Van Boven levert maatwerk. Iedere situatie is anders, daarom komen we altijd langs om u passend advies te geven. Door deze uitstekende service en onze prijs-kwaliteit verhouding onderscheiden we ons op het gebied van inbraakpreventie en sloten vervangen in Bodegraven.

Kosten voor sloten vervangen in Bodegraven

Inbraakpreventie Van Boven levert kwalitatief maatwerk. We kunnen u daarom op voorhand ook geen vaste prijs geven. De kosten voor het vervangen van uw sloten hangt af van de door u gekozen sloten. Een SKG slot met drie sterren is veiliger, maar duurder dan een slot met één ster. Daarom komen we eerst langs voordat we een offerte kunnen maken.

Iedere situatie is anders, daarom komen we altijd langs om u passend advies te geven. Door deze uitstekende service en onze prijs-kwaliteit verhouding onderscheiden we ons op het gebied van inbraakpreventie en sloten vervangen in Bodegraven.

Informeer naar de kosten voor het vervangen van uw sloten, door contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
+31-6 149 307 66
KvK: 56753195