Deuren laten afhangen in Leiden

Heeft u een houten buitendeur die in slechte staat is, of zit er nog geen veilig SKG slot op uw deuren en ramen? Dan is een deur laten afhangen door middel van onze hulp een goed idee! In dit artikel beantwoorden wij al uw vragen omtrent dit onderwerp.

Wanneer moet u uw deur laten afhangen in Leiden?

In welke omstandigheden laat je een nieuwe deur leveren en afhangen? Hieronder hebben wij voor u op een rijtje gezet wanneer u uw deur moet laten afhangen:

  • Wanneer uw buitendeur in een slechte staat is, bijvoorbeeld kromgetrokken of verrot.
  • Wanneer er geen veilig SKG hang- en sluitwerk op uw buitendeur is gemonteerd (wanneer dit gemonteerd is bij zowel ramen als deuren, neemt de kans op inbraak aanzienlijk af).
  • Wanneer uw buitendeur tocht.
  • Wanneer u uw binnendeuren niet meer vindt passen in het huidige interieur.

Wanneer een deur niet goed hangt, kan het voorkomen dat de deur slecht sluit door het slot. Hierdoor loopt de bediening van het slot vaak moeilijk. Ook kan voorkomen dat deur klemt en lastig open of dicht te krijgen is of krom is getrokken. In dat geval kunt u ook kiezen voor een meerpuntssluiting.

Inbraakpreventie Van Boven levert en monteert deuren waar garantie op verkregen wordt. Op binnendeuren 12 jaar fabrieksgarantie en buitendeuren 6 jaar fabrieksgarantie.

Wat gebruikt Inbraakpreventie Van Boven om een deur af te hangen?

Wanneer wij een stompe binnen- of buitendeur afhangen, gebruiken wij speciale infrees mallen. Deze zorgen ervoor dat de scharnieren op exact de juiste maatvoering komen.

Daarnaast hebben wij altijd een stofzuiger bij ons. Het afhangen van de deur kan stof veroorzaken. Via de stofzuiger wordt alles meteen afgezogen, zodat uw woning niet onder het stof zit.

Kan iedereen zelf een deur afhangen?

Nee, de meeste mensen kunnen dit niet zelf. Toch zijn er altijd wel een paar handige mensen die dit wel kunnen. Echter, wij raden het af dit zelf te doen. Dit om de volgende redenen:

U beschikt hoogstwaarschijnlijk niet over het juiste gereedschap, hierdoor kunt u de deur of het kozijn beschadigen. Daarnaast beschikken we over de professionele kennis die nodig is een deur af te hangen. Hierdoor weten we waar we op moeten letten om een deur goed aan te laten sluiten. We weten ook precies hoe zwaar de scharnieren moeten zijn en wat de juiste plaats is om deze te monteren.

Mocht u dit laatste zelf thuis verkeerd uitvoeren, kan de deur op een langere termijn gaan zakken en hierdoor zal de deur niet meer goed sluiten.

Heeft u een wat ouder huis? Dan is dan kans groot dat u opdek buitendeuren heeft. Deze komen namelijk vooral voor in oudere woningen. Deze deuren zijn simpelweg niet zelf veilig te krijgen. De sponning van het houten kozijn moet in dat geval dieper gefreesd worden, daarna wordt er een stompe deur ingehangen, die met goedgekeurd SKG hang- en sluitwerk afgemonteerd wordt.

Al met al kunt u beter uw deur door een vakman, bijvoorbeeld door Inbraakpreventie Van Boven, af laten hangen dan door een timmerman of iemand die handig is. Dit voorkomt een hoop problemen.

Wat zijn de voordelen van Van Boven Inbraakpreventie?

U wilt zich compleet veilig voelen in uw eigen woning. Het is niet altijd te voorkomen, maar er is een hele hoop dat u zelf kunt doen. Inbraakpreventie huis tips zijn prima op te volgen en verkleinen de kans op inbraak en diefstal. Maar waarom kiest u voor Van Boven Inbraakpreventie? Ontdek hieronder alle voordelen die u ontvangt:

PKVW: Wij zijn Erkend Adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen en daar zijn we ontzettend trots op! Het Politie Keurmerk Veilig Wonen is alleen voor bedrijven die beschikken over bewezen kennis van veiligheid in- en rondom uw woning of bedrijfspand.

Betrouwbare partner: De markt voor inbraakpreventie is een snelle markt die helaas deels wordt bepaald door bedrijven die voor de snelle score gaan. Wij zijn al jaren actief en bij Van Boven Inbraakpreventie komt u nooit voor een onaangename financiële verrassing te staan. Er is altijd duidelijkheid en u weet exact welke werkzaamheden we verrichten.

Topcijfers: De cijfers spreken voor zich. Inbraakpreventie Van Boven is gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Doordat wij de PKVW-norm hanteren, is de kans op inbraak afgenomen met 90%.

Werkzaamheden: Het is altijd fijn om te kiezen uit een pallet aan werkzaamheden. Van voor- tot achterdeuren, van veiligheidsbeslag en meerpuntssluitingen tot inbraakpreventie raam, van SKG-sloten tot speciale horren. Met een ruim aanbod zijn we in staat de veiligste maatregelen te nemen.

Horren: Naast inbraakpreventie is Van Boven ook gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen horren en EasyClick systemen van Toppoint. Dat horren insecten buiten houden is algemeen bekend, maar wist u dat met goede horren u ook een groot deel van de pollen buiten houdt?

Contactgegevens

Inbraakpreventie Van Boven
Bodegraven
info@inbraakpreventievanboven.nl
+31-6 149 307 66
KvK: 56753195