Voordeuren

Een voordeur bepaalt het aangezicht van uw huis. Maar óók de veiligheid van uw woonsituatie. Weekamp biedt verschillende design deuren aan met bijzondere elementen zoals: unieke roosters en fraai vormgegeven weldorpels. U kunt alvast een kijkje nemen op de site van Weekamp om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. 

Naast design staan veiligheid en isolatie centraal. Veiligheid is te waarborgen door inbraakwerende 3-puntssluitingen toe te passen. Uiteraard volgens de normen het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Maar ook glas is van belang. U kunt naast isolatieglas ook kiezen voor gehard veiligheidsglas. Dit is glas wat extra isolerend, inbraakwerend en letselschade veilig is.

Scharnieren
Wij monteren de voordeuren altijd aan veiligheidsglijlagerscharnieren van 3 mm dik. De deur wordt afgemonteerd met vier scharnieren. Twee aan de bovenzijde en één in het midden en één onderin. De reden voor vier scharnieren is om uitzakken van uw deur te voorkomen. Tevens kunnen alle scharnieren een gewicht van 140 kilo dragen. Alle deuren voldoen aan de strengste normen op het gebied van inbraakveiligheid, levensduur en gebruiksgemak.

Alle deuren voldoen aan de hoogste normen, zoals het KOMO keurmerk. KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit. Door het keurmerk zijn de deuren toepasbaar in het kader van het ‘Politie Keurmerk Veilig Wonen’. Tevens moeten in Nederland alle gebouwen voldoen aan een zogenoemd Bouwbesluit. De producten met het KOMO-certificaat voldoen ook aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit. Eén van de kernwaarden van Inbraakpreventie Van Boven is ‘kwaliteit’. Met deuren van KOMO keurmerk bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goed product. 

Bovendien zijn alle deuren verkrijgbaar in FSC hout. De Forest Stewardship Council is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd, met alle aandacht voor mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn. Weekamp biedt een groot deel van de deuren collectie aan in FSC. Deze deuren zijn herkenbaar aan het FSC-label. De FSC deuren collectie van Weekamp bestaat uit streng geselecteerde  houtsoorten  met zeer duurzame eigenschappen. Deuren van deze houtsoorten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatie-eisen.