TriComfortdeuren

Weekamp Deuren heeft een nieuwe standaard voor vlakke houten deuren: de TriComfort®. Kenmerkend voor deze deuren is de dekplaat van Medite® Tricoya® Extreme, die zorgt voor een hogere vormstabiliteit en een zeer glad af te werken oppervlak. Verder beschikt de deur over een extra hoge isolatiewaarde, een extreem hoge duurzaamheid, een KOMO certificering en is deze standaard FSC gecertificeerd. Deze deuren hebben van de onafhankelijke brancheorganisatie dan ook het predicaat ‘slimste exterieurproduct van het jaar’gekregen. Weekamp TriComfort® deuren vallen in vormstabiliteitsklasse 2. TriComfort® deuren overtreffen hiermee ruimschoots de laatste normen van het Bouwbesluit.

Het geheim van de Weekamp TriComfort®
De Medite® Tricoya® toplaag (duurzaamheidsklasse I) bestaat uit samengeperste houtvezels die zijn verduurzaamd door middel van acetyleren zoals dat ook bij Accoya® het geval is. Het resultaat is extreem duurzaam MDF, standaard FSC gecertificeerd met een hoge vormstabiliteit, een glad oppervlak, terwijl een hoge isolatiewaarde wordt bereikt door een hoogwaardige schuimvulling.

Voordelen van de Weekamp TriComfort®
– zeer prijsgunstig
– 7 mm Medite Tricoya toplaag
– Extreem duurzaam MDF

– Standaard FSC gecertificeerd
– Hoge vormstabiliteit door geïntegreerde stabilisator
– Hoge isolatiewaarde
– Glad oppervlak  
– Lagere onderhoudskosten
– Perfect om te coaten  
– Randhout van minimaal duurzaamheidsklasse 3
 – horizontaal en verticaal ingroefbaar
– Kunnen worden voorzien van rvs-inleg.

– glasopeningen mogelijk
– eenvoudig terug te zagen

StabiTherm
Weekamp Deuren heeft een nieuw soort stabilisator ontwikkeld: StabiTherm. Deze is speciaal ontwikkeld en getest met het oog op een optimale stabiliteit van vlakke deuren en tegelijkertijd een optimale isolatiewaarde (géén koudebrug door het ontbreken van een koker!). De isolatiewaarde van de Weekamp TriComfort® deur van 54 mm dik en een afmeting van 95×235 cm bedraagt met de StabiTherm® voorziening 0,91 W/m2 K. Dat is beter dan bij vergelijkbare deuren met aluminium tussenlagen!  Bovendien kent deze stabilisator géén koudebrug en is de gevoeligheid voor vervormen als gevolg van zonnewarmte veel kleiner dan bij een geïsoleerde deur met alleen een aluminium tussenlaag. Weekamp TriComfort® deuren vallen in vormstabiliteitsklasse 2. TriComfort® deuren overtreffen hiermee ruimschoots de laatste normen van het Bouwbesluit.