Binnendeuren

Bij het kiezen van een binnendeur heb je te maken met  verschillende ruimtes en functies. Bij sommige wil je uiteraard geen doorkijk zoals bij een toiletdeur en andere deuren moeten juist zo transparant mogelijk zijn. Zo kan er eenheid gebracht worden in de verschillende uitvoeringen. Van alle dichte modellen zijn er bijvoorbeeld diverse versies met glas beschikbaar.

Weekamp binnendeuren zijn gemaakt met een unieke stabiele kern waarop maar liefst 12 jaar garantie wordt gegeven. Deze kern garandeert de vormvastheid en vochtbestendigheid. Er zijn diverse designs mogelijk zoals: klassiek, modern en landelijk. Daarnaast kan er gekozen worden uit drie combinaties van profileringen en uitvoeringen van panelen. Al het glas is in diverse soorten leverbaar. 

Alle binnendeuren worden onder het KOMO keurmerk geproduceerd. Hiermee voldoen ze aan CE markering en zijn ze in FSC verkrijgbaar. De deuren worden standaard voorzien van een slotgat en afgewerkt met een hoogwaardige grondverf. Daarnaast zijn alle deuren in afwijkende maten (óók schuine hoek) verkrijgbaar. Met andere woorden; “Voor iedere situatie een perfecte oplossing!”